World-wide Shipping

Wij gaan verhuizen! Klik hier voor meer informatie

Valuta
Taal

Staalhardt by The Old Man - De Messenspeciaalzaak sinds 1982.

 

 

 

Staalhardt is de messenspeciaalzaak in Amsterdam met een scherp oog voor schoonheid en wij zijn sinds 1982 een kenniscentrum op het gebied van Knives & Tools. Dit is voor iedere liefhebber en verzamelaar van messen, staalwaren, multitools en gereedschappen een go-to plek. In onze winkel staat ons team van mede-liefhebbers al 40 jaar 7 dagen per week klaar om u van dienst te zijn en te zorgen dat u door middel van deskundig en eerlijk advies geholpen wordt. Wij nemen uitgebreid de tijd voor elke klant en vertellen je over alle ins-en-outs van elk stukje staal in de winkel. Naast onze fysieke winkel in Amsterdam, zijn we ook online te vinden onder de naam TheOldManKnives.com en verzenden we wereldwijd!

We zijn trots op ons assortiment, dat nauwkeurig wordt samengesteld door onze experts.

In onze winkel vind je zeldzame stukken, unieke zwaarden, de nieuwste technologieën en de modernste messen.

In onze winkel hebben wij een zeer uitgebreide collectie producten voor de outdoor specialist, kampeerder en de kok. Deze collectie bevat onder meer Leatherman, Swiss Army messen, Fenix zaklampen en complete messensets voor koks in de horeca. Wij hebben het allemaal! De fans van allerlei soorten siermessen en zwaarden zullen ook niet teleurgesteld zijn! Van Kill Bill of The Walking Dead zwaarden, tot andere fantasie ornamenten.

We hebben verschillende vitrines met elk hun eigen thema. We hebben een kast die zich specifiek focust op het verkopen van keukenmessen en accessoires. De merken Zwilling, Böker, KAI, Opinel en Miyabi krijgen de nadruk in onze winkel. Wij hebben keukenmessen van hoogste kwaliteit, waar zelfs een sterren chef jaloers op kan worden.

Ook hebben we een collectie die vol zit met zeldzame en vintage messen, zoals echte Rocksteads uit Japan en Vintage Gerber Dolken. In dezelfde kast vind je ook Custom messen, zoals die van Matt Diskin en Lion Mah. Een van onze meest unieke stukken is een Forge de Laguiole Mes met daarin een echte maansteen. Heb jij nog een oude collectie liggen waar je vanaf moet. Dan kan je je via deze pagina aanmelden om ze aan ons te verkopen. Wij staan altijd open om te kijken naar je collectie en wie weet doen we een bod.

Rockstead is een merk dat we extra in het licht willen zetten. Wij hebben het grootste fysieke assortiment aan Rockstead messen in West-Europa. Deze Japanse messenleverancier heeft de lat voor elke messenproducent verhoogd en is tot de dag van vandaag nog niet geëvenaard door zijn concurrenten. Een van de coolste messenmerken in onze winkel, een pronkstuk.

Daarnaast hebben we een speciale ruimte overgehouden voor Victorinox en Leatherman, vol met geweldige multitools die je dagelijks leven een stuk makkelijker maakt. 

Als je opzoek bent naar een klassieker? Geen zorgen, bij ons vind je een rijk scala aan Spyderco, Buck, Cold Steel, Forge De Lagiuole, Böker, en meer zakmessen van de absolute topmerken. 

 

Naast Messen hebben we ook een breed assortiment aan verschillende tools, zoals handbogen, bijlen, kruisbogen, Katana's & Zwaarden, Slijpsystemen, Zaklampen, Vuurstenen, Houtbewerkingstools, Oefenwapens, Handboeien, en meer.

Ons professionele en deskundige personeel op de vloer adviseert u graag over onze huidige selectie. De fysieke winkel is drukbezocht en knus. Het centrum van Amsterdam, de Dam, het koninklijke paleis, maar ook de Wallen bevinden zich om de hoek. Hier zijn wat foto's om een impressie te krijgen over de atmosfeer in de winkel.

Bij ons kan je ook terecht voor het verkopen van je bijzondere messen, wij gaan altijd opzoek naar een eerlijke prijs voor beide partijen. Deze ‘Vintage Messen’ keuren en presenteren wij in de winkel. Zo hebben we altijd een bijzondere collectie in de winkel die zich onderscheidt van de concurrentie.

Veel vaste klanten, hobbyisten en liefhebbers komen hier op bezoek voor een bak koffie en een goed gesprek over messen, zwaarden en noem het maar op. De energie van het team van 40-jaar geleden leeft nog steeds in het huidige team. Evenals vroeger zijn ze up-to-date met alles wat er in de markt speelt. En kunnen we zeggen dat ze fungeren als een kenniscentrum als het gaat om Knives & Tools.

De informatie over onze winkel vindt u hieronder. Wij helpen u graag met al uw vragen. U kunt ons gemakkelijk bereiken via de mail, telefoon of via de chat op onze webshop. Wij helpen u daar graag verder. Als u nog niet zeker bent over u keus, kom dan langs bij onze winkel. Hier nemen we uiterst de tijd voor u om alles te verduidelijken.

Tel: +31 (0) 20 627 0043

E-mail: staalhardt@theoldman.com

Adres: Staalhardt, Oude Hoogstraat 35 1012CD

Hopelijk verwelkomen wij u binnenkort in onze winkel!