World-wide Shipping

Wij gaan verhuizen! Klik hier voor meer informatie

Valuta
Taal

Lieve mensen, Trouwe klanten,

WELKOM BIJ STAALHARDT 

Het is zover! Wij zijn verhuisd! Na jarenlang met onze messenwinkel op de eerste verdieping van Damstraat 16 te hebben gezeten, is het tijd voor een nieuwe plek en een nieuwe naa,,. Wij verplaatsen de messenwinkel van Damstraat 16 naar Oude Hoogstraat 35.. Sinds 22 april zijn we officieel verhuisd naar de nieuwe locatie en hebben we de deuren gesloten op Damstraat 16. Geen zorgen, dat is op een steenworp afstand van onze oude plek, en we blijven dus net zo centraal en goed bereikbaar! Het doel van deze verhuizing is dan ook niet om uit het centrum te verdwijnen, maar juist om een sterkere positie in te nemen in het centrum van Amsterdam. In ons nieuwe pand zitten we op de begane grond in plaats van op de eerste verdieping, en daarmee zullen we als messenwinkel duidelijker te herkennen zijn.


              Als bedrijf blijven wij ook op de nieuwe locatie onderdeel van het grotere Old Man winkelbedrijf, waarvan ook de Boardsports winkels op Damstraat 14 en Rijnstraat 205, en de rookwarenwinkel op Damstraat 16 onderdeel zijn. Echter, met onze nieuwe winkel gaan we wel voor een frisse uitstraling, en daarbij horen een nieuwe naam en een nieuw logo. The Old Man Knives and Tools verander d in Staalhardt. Deze nieuwe naam reflecteert onze liefde voor het product dat wij verkopen en is tegelijkertijd een knipoog naar de naam van het bedrijf waaruit de Old Man ooit is ontstaan, Eberhardt Aziatische Kunst. Eberhardt is dit jaar precies 100 jaar geleden opgericht, wel zo toepasselijk dus! Ons nieuwe logo zie je hierboven.


              Hoewel het voor ons allemaal even wennen zal zijn, gaan we zorgen dat iedereen zich op de nieuwe locatie snel thuis zal voelen. We gaan namelijk gewoon door met waar we goed in zijn, en waar we ons de afgelopen decennia in hebben gespecialiseerd. Wij blijven dus dé winkel in Amsterdam voor kundig en enthousiast advies over kwaliteitsmessen voor outdoor liefhebbers, EDC-freaks en verzamelaars! Voor een groot assortiment van merken als Spyderco, Böker, Benchmade, Buck, Leatherman, CRKT en Cold Steel ben je dus ook op Oude Hoogstraat 35 op het juiste adres. Daarnaast gaan we proberen ons keukenmessen assortiment verder uit te bouwen, maar bovenal zullen we doorgaan met het inkopen van tweedehands bijzonderheden uit verzamelingen. Het afgelopen jaar hebben we al een hoop mensen blij kunnen maken met niet langer geproduceerde messen van onder andere Spyderco, Gerber, Al Mar, Puma, SOG en Cold Steel. We staan te popelen om hiermee door te gaan! 

We verwelkomen je graag snel bij onze nieuwe locatie
     ,

 Het winkelteam van Staalhardt/The Old Man Knives and Tools