World-wide Shipping

Wij gaan verhuizen! Klik hier voor meer informatie

Valuta
Taal

De verschillende Opinel modellen

Opinel is een wereldwijd bekend merk van messen dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en elegant ontwerp. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan messen voor verschillende doeleinden, waaronder outdoor activiteiten, keukengebruik en dagelijks gebruik. Hieronder vindt u informatie over enkele van de meest populaire soorten Opinel messen en de voordelen van elk soort.

1. Opinel No. 8

Dit is het meest populaire model van Opinel en is een uitstekend mes voor dagelijks gebruik. Het lemmet is 8 cm lang en vervaardigd uit roestvrij staal, wat het mes sterk en duurzaam maakt. Het houten handvat biedt comfort en grip, en het mes is gemakkelijk te vergrendelen met de vergrendelingsknop.

2. Opinel No. 9

Dit mes is groter dan het No. 8 model en is ideaal voor grotere taken, zoals snijden van vlees of groenten. Het lemmet is 9 cm lang en vervaardigd uit roestvrij staal, wat het mes sterk en duurzaam maakt. Het houten handvat biedt comfort en grip, en het mes is gemakkelijk te vergrendelen met de vergrendelingsknop.

  1. Opinel Carbone - Dit mes is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en is speciaal ontworpen voor outdoor activiteiten, zoals camping en wandelen. Het mes is verkrijgbaar in verschillende groottes, van 8 cm tot 12 cm, en heeft een scherp, sterk lemmet. Het houten handvat biedt comfort en grip, en het mes is gemakkelijk te vergrendelen met de vergrendelingsknop.

  2. Opinel Le Petit - Dit mes is een kleiner model en is ideaal voor op reis of voor dagelijks gebruik. Het lemmet is 6 cm lang en vervaardigd uit roestvrij staal, wat het mes sterk en duurzaam maakt. Het houten handvat biedt comfort en grip, en het mes is gemakkelijk te vergrendelen met de vergrendelingsknop.

  3. Opinel Chef - Dit mes is speciaal ontworpen voor keukengebruik en is verkrijgbaar in verschillende groottes, van 8 cm tot 12 cm. Het mes heeft een scherp, sterk lemmet en is vervaardigd uit roestvrij staal. Het houten handvat biedt comfort en grip, en het mes is gemakkelijk te verg

Laat een reactie achter